fbpx
Gårdsanger på ældrecenter
spillemand.jpg
Lars Grand sang hele vejen rundt om Ældrecenter Dalvangen. Foto: Birgit Maaløe
GLOSTRUP. Det kan være kedeligt at bo på ældrecenter i disse tider, derfor havde Dalvangens Venner hyret en gårdsanger

På plejehjem og ældrecentre i hele landet bliver beboerne meget isolerede i denne tid. De må ikke få besøg og alle sociale aktiviteter er lukket. Mange steder sidder de ældre på hvert sit værelse og spiser.

Normalt gør den frivillige forening Dalvangens Venner en masse for at glæde beboerne i hverdagen. Det er også blevet svært for dem, men palmesøndag havde de en ekstra sjov aktivitet. De havde nemlig hyret en gårdsanger, Lars Grand.

– Lars sang rundt om hele huset så beboerne kunne høre det fra deres værelser eller terrassen, som jo heldigvis kunne bruges på denne dejlige solskinsdag, fortæller Birgit Maaløe, formand for Dalvangens Venner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top