fbpx
Efterlyser røver
Mistænkt_røveri_Glostrup.jpg
Denne mand er mistænkt for et røveri mod Q8 i Glostrup. Foto: Københavns Vestegns Politi
GLOSTRUP. Københavns Vestegns Politi efterlyser identiteten på en mand, der begik et røveri mod Q8 i Glostrup i september sidste år

På Q8-tanken på Hovedvejen 67 i Glostrup truede en mand en ekspedient med en saks til at aflevere et mindre kontantbeløb og stak af.

Røveriet på tankstationen skete den tirsdag den 3. september 2019 klokken 17.04, og Københavns Vestegns Politi sætter ham i forbindelse med yderligere et gaderøveri to timer tidligere i Taastrup.

Her blev en mand på Ingemannsvej også truet med en saks til at udlevere nogle ejendele af en gerningsmand med tilsvarende udseende.

Røverierne har siden været efterforsket, og politiet har haft mistanke til en anden mand, foretaget en række efterforskningsskridt og rejst sigtelse mod vedkommende. Efterfølgende er den pågældende imidlertid helt udelukket fra efterforskningen – men den fortsætter, og derfor beder Københavns Vestegns Politi nu offentligheden om hjælp til at identificere den mistænkte på fotos fra tankstationen:

– Vi håber, nogen genkender ham og kan sætte navn på ham eller ved, hvor han færdes – og det hører vi meget gerne om, siger politikommissær Andreas Mollerup.

Den mistænkte beskrives som en dansk mand, 175-190 cm høj, 25-35 år, spinkel til almindelig af bygning, med skægstubbe. Han var iført en hvid/lys kasket, grå hættetrøje med lommer ved maven, mørke solbriller, knælange sorte træningsbukser, grå/sorte kondisko med hvid sål og en sort og rød rygsæk.

Kontakt Københavns Vestegns Politi døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top