fbpx
Vallensbæk: Vi kigger på mulighederne
Vallensbæk-Rådhus.jpg

Foto: Heiner Lützen Ank

I Vallensbæk Kommune ser man på muligheden for at fremrykke kommunale investeringer Foto: Heiner Lützen Ank
VALLENSBÆK. I Vallensbæk er de ved at kigge på mulighederne for at fremrykke kommunale investeringer

På rådhuset i Vallensbæk har man også noteret sig muligheden for at fremrykke kommunale investeringer.

– Vi er gået i gang med at undersøge alle mulighederne. Man kan ikke bare lige fremrykke ombygningen af en skole. Problemet er, at mange af de anlægsopgaver, vi har, det er nogle, der kræver noget planlægning og koordinering. Vi er på opgaven og tager det meget alvorligt, men vi har ikke noget svar endnu, siger borgmester Henrik Rasmussen (K).

Han lover, at når der skal fordeles penge til ekstra anlæg, vil det blive i samarbejde med de to andre partier i kommunalbestyrelsen, Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti, der begge er med i budgetforliget for i år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top