fbpx
Solvej 2 bliver parkeringspladser
Solvej-2.jpg
Her skal der inden længe være parkeringspladser. Foto: Jesper Ernst Henriksen
GLOSTRUP. Det er nu endelig vedtaget, at der skal være parkeringspladser på Solvej 2 grunden

Som tidligere beskrevet her i Folkebladet, så er den meget omstridte bygning på Solvej 2 blevet købt af kommunen og revet ned. Efter en meget fredelig høring blev det på kommunalbestyrelsens møde i marts enstemmigt besluttet at omdanne grunden til parkeringspladser. Det eneste kritiske høringssvar handlede om tidsbegrænsningen på parkeringspladsen. På Apotekets parkeringsplads ved siden af må man holde i en time, men på denne parkeringsplads, der vil være ejet af kommunen, må man holde i to timer. Det vil give mere trafikal ro i området.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top