fbpx
Nærmer sig DM-semifinalerne
200227-BVK-VKV-Alina-smash-LR.jpg
Nr. 4 Alina Sode i et smash. Foto: Lars Rasmussen
SPORT. Brøndby Volleyball Klubs Volleyliga kvinder kom et skridt nærmere DM-semifinalerne, da de besejrede VK Vestsjælland med 3-0

Den 27. februar mødte kvinderne fra Brøndby Volleyball Klubs Volleyliga VK Vestsjælland. Optakten til kampen var ellers ikke den bedste, siden Mette Breuning to dage før, vred rundt på foden og dermed var ude af stand til at spille. Det gav udfordringer i en trup, der i forvejen har været lidt udfordret, men der blev fundet en løsning, som sikrede sejren.
Sille Hansen, der normalt bestrider en angrebsposition på venstrekanten, blev udset til arbejdet på midten, og det gjorde hun fint, til trods for den minimale erfaring hun har på denne plads.
VK Vestsjælland kom fint med i starten og havde flere små føringer og førte således med 12-10. Ved 14-14 sørgede Alina Sode med en lille servestime at bringe Brøndby foran med 17-14, og derfra var der styr på begivenhederne frem til 25-17.
VK Vestsjælland kom også i andet sæt bedst fra start og var foran 8-3, inden Alina Sodes serv fik bragt balance i regnskabet og efterfølgende tog en lille føring frem til 17-14. Sofia Bisgaard fik en utrolig flot servestime og sørgede for at tage brodden af modstandernes angreb, hvorfor Brøndby i en slutspurt kunne tage sættet med 25-14.
I tredje sæt var det Brøndbys tur til at lægge sig i front fra start. Alina Sode ydede et eminent forsvarsspil, som efterfølgende gav hende prisen fra Grey Matter som bedste spiller. Brøndby fik den største føring ved 16-8, hvorefter VK Vestsjælland fik pyntet lidt på stillingen, inden Brøndby kunne lukke kampen med 25-22. Dermed vandt de med 3-0.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top