fbpx
Døgnrapporten
dognrapporten.jpg
HELE OMRÅDET. Uddrag fra Københavns Vestegns Politis døgnrapport fra uge 9 og 10

Kørte uden kørekort på narko
GLOSTRUP.
Onsdag den 4. marts standsede en politipatrulje en 23-årig mandlig bilist på Frederikssundsmotorvejen i Glostrup. Manden var frakendt førerretten, hvorfor han blev sigtet for kørsel i frakendelsestiden. Manden blev ligeledes skønnet narkopåvirket, hvorfor han blev sigtet og anholdt for narkokørsel samt kørt til politigården i Albertslund til blodprøver. Han blev desuden sigtet for overtrædelse af knivloven, idet han havde en kniv på sig. Han erkendte alle tre sigtelser.


Skruemaskine stjålet fra varebil
GLOSTRUP.
Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et tyveri fra hvid Iveco varebil sket mellem onsdag den 4. marts klokken 20.00 og torsdag den 5. marts klokken 05.15 på Formervangen i Glostrup. En dør var opbrudt, og en skruemaskine var stjålet.


Computer stjålet fra villa
VALLENSBÆK.
Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et villaindbrud sket onsdag den 4. marts mellem klokken 08.20 og klokken 12.45 på Hyrdeengen i Vallensbæk. En rude var knust, og diverse smykker samt en computer var stjålet.


19-årig nægtede narkokørsel
GLOSTRUP.
Søndag den 8. marts kl. 01.17 standsede en politipatrulje en 19-årig mandlig bilist på Fabriksparken i Glostrup. Manden blev skønnet narkopåvirket, hvorfor han blev sigtet og anholdt for narkokørsel samt kørt til politigården i Albertslund til blodprøver. Han nægtede.


Smykker stjålet fra villa
GLOSTRUP.
Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et villaindbrud sket lørdag den 7. marts mellem klokken 18.00 og klokken 22.40 på Ejbydalsvej i Glostrup. Et vindue var opbrudt, og diverse smykker var stjålet.


Elektronik stjålet fra villa
VALLENSBÆK.
Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et villaindbrud sket lørdag den 7. marts mellem klokken 06.30 og klokken 19.10 på Rendsagervej i Vallensbæk. En dør var opbrudt, og diverse smykker, elektronik og kontanter var stjålet.


I sager om indbrud modtager Københavns Vestegns Politi gerne oplysninger fra vidner eller andre, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 43 86 14 48/114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top