fbpx
Sikrer sig 2. plads
200201-BVK-Fortuna-Mette-angreb-FH-2.jpg
Mette Breuning i nummer 12 fik en nøglerolle i sejren over Gentofte. Foto: Foto Hansen
SPORT. Kvinderne fra Brøndby Volleyball Klub sejrede over Gentofte Volley og er sikre på 2. pladsen i grundspillet

Lørdag var der direkte kamp om 2. pladsen i grundspillet i Volleyligaen for kvinder, da Brøndby Volleyball Klub var på besøg ved Gentofte Volley. Holte IF havde allerede sikret sig 1. pladsen. Kampen blev lidt af en gyser, men efter fem sæt over mere end to timer var det Brøndby, der stod tilbage som vindere.
Med sejren har Brøndby sikret sig 2. pladsen i Volleyligaens grundspil og får så en hjemmebanefordel i tilfælde af en afgørende kamp i kvartfinalen, hvor der spilles bedst af tre kampe og i en eventuel semifinale, hvor der spilles bedst af fem kampe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top