fbpx
Neuro-rehabiliterings-huset: Byggeplads tager form
Fugleperspektiv-final_708x379.jpg
Her skal der frem mod 2022 bygges neurohabiliteringshus. Foto: Region Hovedstaden
GLOSTRUP. Byggehegnet er sat op rundt om grunden til det nye Neurorehabiliteringshus ved Rigshospitalet, Glostrup. Nu gøres grunden klar til byggeriet

Den 22. januar underskrev de seks entrepriser byggekontrakterne til det nye Neurorehabiliteringshus i Glostrup. Byggepladsen er nu ved at blive etableret. I første omgang er der sat byggehegn op omkring området, samtidig med at træer og buske fældes på grunden. I uge 8 begyndte nedrivningen af de tre små bygninger, der står på byggegrunden, og en skurby bliver sat op hen mod parkeringshuset.

Indvielse af byggeriet
Det første spadestik bliver taget 6. marts ved en intern ceremoni for byggeprojektet, direktionen og de involverede centre og klinikker. Den 14. maj indvies byggeriet officielt ved en grundstensnedlæggelse.
Neurorehabiliteringshuset samler højt specialiseret behandling og genoptræning af mennesker med skade på hjerne og rygmarv i Østdanmark. Klinik for Rygmarvsskader og Klinik for Højt Specialiseret Neurorehabilitering/Traumatisk Hjerneskade skal flytte ind i bygningen, når den forventes at stå klar i 2022. De to klinikker ligger i dag i Hornbæk (Klinik for Rygmarvsskader) og på Hvidovre Hospital (Klinik for Højt Specialiseret Neurorehabilitering/Traumatisk Hjerneskade).

1 kommentar om “Neuro-rehabiliterings-huset: Byggeplads tager form”

  1. Jan Bowie Rasmussen siger:

    Bliver der opført en Japansk have i stil med den der blev nedlagt, da jeg vil mene at det er et meget stort element for at helbrede sig er en del af

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top