fbpx
Vallensbæk-kunstner udstiller i Glostrup
Tove-Balling-rev-fantasi-60x80477-1.jpg
Malerier som dette vil kunne ses i februar i Glostrup Fritidscenter. Foto: Maleri: Tove Balling
GLOSTRUP. Tove Balling maler og laver stentøj i værkstedet i Vallensbæk. I februar måned kan hendes værker ses helt lokalt, når hun udstiller i Glostrup Fritidscenter

Det er næsten en helt lokal kunstner, der kommer til at udstille i Glostrup Fritidscenter i februar måned. Det bliver nemlig Tove Balling, der har værksted i Vallensbæk, hvor hun også er medlem af kunstnersammenslutningen “Courage”.
Tove Balling har hele sit liv interesseret sig for kunst, og har tegnet, malet og lavet keramik.
– Jeg eksperimenterer meget med forskellige materialer på mine malerier, som f.eks. stof, papir, spartelmasse, bladguld med mere. Keramik laver jeg i stentøjs-ler, og organiske former inspirerer mig meget. Min kunst er meget forskellig, og de oplevelser og idéer der kommer til mig omsættes i form og farve, både i mine malerier og i mit stentøj, skriver Tove Balling om sig selv.
Der er fernisering på udstillingen, kaldet lun lørdag, i Glostrup Fritidscenter lørdag den 1. februar fra klokken 14 til 16 med kunstneren og med musik af Basement Jazzband.
Udstillingen tages ned onsdag den 4. marts klokken 10.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top