fbpx
Støjende natarbejde nær Glostrup Station
Letbanebyggeri.jpg
Her skal der bygges broer til letbanen. Foto: Jesper Ernst Henriksen
GLOSTRUP. Der vil blive udført støjende natarbejde den 13.-15. januar nær Glostrup Station, når der nedrammes pæle i jorden som en del af letbanebyggeriet

Hovedstadens Letbane forbereder byggeriet af tre broer til letbanen på Søndre Ringvej nær Glostrup Station og går i gang med arbejdet mandag den 13. januar 2020.
Stålbroerne skal løbe på den østlige side af Søndre Ringvej og føre letbanen hen over Stationsparken, jernbanesporene og Sydvestvej.
I første omgang skal der ske nedramning af pæle i områderne ved Stationsparken 30, Sydvestvej 38 og 49 samt Søndre Ringvej 25.
Af hensyn til togtrafikken i dagtimerne er det nødvendigt at udføre støjende natarbejde med nedramning af pæle enkelte nætter.
Hovedstadens Letbane forventer, at natarbejdet finder sted fra natten til mandag den 13. januar og frem til onsdag morgen den 15. januar i tidsrummet fra klokken 00:00 til 04:30. Arbejdet er støjende og kan medføre vibrationer ved de nærmeste bygninger. Arbejdet fortsætter i dagtimerne fra den 15. til den 31. januar 2020.
I foråret 2020 fortsætter byggeriet af de tre stålbroer på Søndre Ringvej ved Glostrup Station.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top