fbpx
Oplev Karolines Kapel
DSC6800x_kilden_web.jpg

Foto: Robert Hendel

BRØNDBY. Søndag den 2. februar kl. 14.00 byder Brøndby Jazzklub på Søndagsmatine i Kulturhuset Kilden på Nygårds Plads 31 i Brøndbyøster

Søndag den 2. februar kl. 14.00 byder Brøndby Jazzklub på Søndagsmatine i Kulturhuset Kilden på Nygårds Plads 31 i Brøndbyøster. Karolines Kapel spiller op til en hyggelig, varm eftermiddag, og der er gratis adgang. Karolines Kapel har været rundt i landet de sidste fem år på spillesteder, festivaler, jazzklubber og kulturhuse med swingende, publikumsvenlig vokaljazz; swing, blues, bossa og fortolkninger af amerikanske film- og musicalklassikere fra 30’erne, 40’erne og 50’erne.
Musikerne er: Karoline Leistiko, vokal; Steen Amstrup, guitar; Steffen Bruun, guitar; Anders Emil Jensen, kontrabas; Morten Ilsøe, trommer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top