fbpx
Lav dit eget hobbyrum
folkebladet.dk-lomax.dk-d.-5.1.2020.jpeg
SPONSORERET INDHOLD: Hvis du har noget, du går særligt op i og bruger meget tid på, er det rart at have et sted, hvor du kan dyrke denne interesse fuldt ud. Et sted hvor du kan koncentrere dig og trække dig tilbage. Hvis du har et ledigt værelse til rådighed i dit hjem, kan du altid lave det til et hobbyrum.

Indret efter din hobby
Når du skal til at indrette dit hobbyrum, afhænger indretningen fuldkommen af hvilken hobby, du har. I hvert fald er det vigtigste, at der er alt, hvad du har brug for. Hvis du kan lide at tegne, har du måske brug for et rigtig godt skrivebord og en stol. Hvis du kan lide at strikke, har du brug for en god stol, hvor du kan sidde behageligt.

Lad dig inspirere
Et hobbyrum skal være et sted, hvor du kan føle dig inspireret og motiveret til at arbejde på din hobby. Når du skal føle dig inspireret, kan det hjælpe at pynte op med en hel masse ting, der har betydning for dig. Du kan hænge personlige billeder eller fede plakater op. Du kan også lave en stor opslagstavle, hvor du kan hænge udklip, noter, billeder m.m. op. Hvis du har en printer og noget printerpapir, kan du hver gang, du finder et inspirerende billede, hænge det op på din opslagstavle.

Find den rette belysning
Når du skal koncentrere dig eller udføre et stykke arbejde, er det vigtigt med den rette belysning. Hvis belysningen er enten for svag eller for stærk, kan det være meget anstrengende for øjnene, hvilket kan resultere i f.eks. hovedpine. Det handler om at finde noget lys, der har den helt rette balance. Som regel er det allerbedst med naturligt lys, men hvis det er mørkt udenfor, vil det være nødvendigt med nogle gode lamper.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top