fbpx
Glasgavl blev billigere
glasgavl.jpg
Denne glasgavl blev over to millioner billigere end forventet. Foto: Jesper Ernst Henriksen
GLOSTRUP. En del byggerier er blevet billigere end forventet, det gælder især glasgavlen på Glostrup Rådhus

På kommunalbestyrelsens møde blev en række anlægsregnskaber godkendt. De fleste af dem viste, at kommunen havde holdt sig meget tæt på den ramme, som kommunalbestyrelsen havde sat. Samlet set var der blevet brugt 3,9 millioner kroner mindre på projekterne end forventet. Det største fejlskud var byggeriet af en ny glasgavl i den sydlige ende af rådhusets nordfløj. Det var nødvendigt, da den gamle var blevet beskadiget under en storm. Det var forventet, at det ville koste 3,5 millioner kroner, men det endte med kun at koste 1,1 millioner kroner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top