fbpx
Døgnrapporten
dognrapporten.jpg
HELE OMRÅDET. Uddrag fra Københavns Vestegns Politis døgnrapport for uge 51 og 52

Indbrud i lejlighed
BRØNDBY.
Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et indbrud i en lejlighed på Dyringparken i Brøndby Strand foregået lørdag den 21. december mellem klokken 19.00 og kl. 21.00. En dør var brudt op, og diverse smykker var stjålet. Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 43 86 14 48/114.


59-årig sigtet for spirituskørsel
VALLENSBÆK.
Lørdag den 21. december klokken 08.20 standsede en politipatrulje en 59-årig mandlig bilist på Vejlegårdsvej i Vallensbæk. Manden blev skønnet alkoholpåvirket, hvorfor han blev sigtet og anholdt for spirituskørsel samt kørt til politigården i Albertslund til blodprøver. Han erkendte i øjeblikket.


Indbrud i villa
BRØNDBY.
Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et villaindbrud sket tirsdag den 24. december mellem klokken 15.00 og klokken 22.45 på Bådmandsvej i Brøndby Strand. Et vindue var brudt op, og diverse møbler var stjålet. Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 43 86 14 48/114.


31-årig sigtet for spirituskørsel
BRØNDBY.
Torsdag den 26. december klokken 02.12 standsede en politipatrulje en 31-årig mandlig knallertfører på Strandesplanaden i Brøndby Strand. Manden blev skønnet alkoholpåvirket, hvorfor han blev sigtet og anholdt for spirituskørsel samt kørt til politigården i Albertslund til blodprøver. Han erkendte i øjeblikket.


22-årig kørte fuld og på narko
BRØNDBY.
Lørdag den 28. december klokken 21.55 standsede en politipatrulje en 22-årig kvindelig bilist på Hedegrænsen i Brøndby. Kvinden blev skønnet alkohol- og narkopåvirket, hvorfor hun blev sigtet for både spirituskørsel og narkokørsel. Kvinden samt en mandlig passager blev desuden sigtet for overtrædelse af våbenloven, idet de var i besiddelse af en peberspray. De nægtede begge alle sigtelser og kvinden blev kørt til politigården i Albertslund til blodprøver.


20-årig kørte narkokørsel
BRØNDBY.
En politipatrulje bragte en 20-årig mandlig bilist til rutinemæssig standsning fredag den 27. december klokken 23.13 på Motorring 3 ved Brøndby. Manden blev skønnet narkopåvirket, hvorfor han blev sigtet og anholdt for narkokørsel samt kørt til politigården i Albertslund til blodprøver. Han blev desuden sigtet for at være i besiddelse af narko. Manden erkendte begge sigtelser.


Kørte uden kørekort og på narko
GLOSTRUP.
Lørdag den 28. december standsede en politipatrulje en 32-årig mandlig bilist på Hovedvejen i Glostrup. Han blev sigtet for kørsel uden førerret, som han nægtede. Manden blev desuden skønnet narkopåvirket, hvorfor han blev sigtet og anholdt for narkokørsel, som han også nægtede. En mandlig passager blev desuden sigtet for at være i besiddelse af narko, som han erkendte. Den 32-årige blev kørt til politigården i Albertslund til blodprøver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top