fbpx
Børn fik trafikkegler
Trafikkegler.jpg
Der var børn fra flere daginstitutioner på Glostrup Torv for at hente trafikkeglerne. Foto: Jesper Ernst Henriksen
GLOSTRUP. Lions Club i Glostrup har doneret trafikkegler til daginstitutionerne

Sidste år havde Lions Club i Glostrup nogle loppemarkeder målrettet mod børn. Overskuddet fra disse loppemarkeder skulle derfor også gå til børn. Efter konsultation med de lokale daginstitutioner blev det besluttet at købe nogle trafikkegler til alle daginstitutioner i Glostrup. Daginstitutionerne kan bruge keglerne, når de leger inde og ude og keglerne er især gode til de første skridt i at lære børnene om trafikregler.
Kort før jul blev keglerne delt ud ved et lille arrangement på Glostrup Torv, hvor Lions Club i Glostrups præsident, Ludvig Blomberg, overrakte keglerne og der blev hygget med klementiner og julesange.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top