fbpx
Nyt ungdoms- og musikskolemiljø på Nørregård
DSC_0115.jpg
Før jul fik den nye Brøndby Ungdoms- og Musikskole på Nørregård sin officielle indvielse. Foto: Brøndby Ungdomsskole
BRØNDBY. Der var musik for fuld udblæsning, da Brøndby Musikskole indviede sine nye lokaler, der nu ligger samme sted som Brøndby Ungdomsskole

Hvad kan man forvente sig af ungdoms- og musikskoletilbuddet til Brøndbys børn og unge?

Det havde en del gæster lyst til at høre mere om. Musikskolen flyttede i august ind i helt nye lokaler på Nørregårdsskolen, hvor Brøndby Ungdomsskole i forvejen holder til.

I det seneste halve år har ledelsen og medarbejderne talt om, hvad fremtiden kan byde på, og netop fremtiden ser Brøndby-borgmester Kent Max Magelund (S) frem til.

– I kan noget hver for sig, men I kan mere sammen. Nu er der én fælles indgang til en bred vifte af kultur- og fritidstilbud til børn og unge, og her er mulighed for at samarbejde om arrangementer, koncerter, udstillinger, workshops og meget mere, sagde han i sin åbningstale.

Siden september har to arbejdsgrupper med medarbejdere fra de to skoler set på, hvilken retning musik- og ungdomsskolen skal bevæge sig hen imod.

– Nu skal vi have grebet medarbejdernes engagement og gode idéer, og så tror jeg på, at alle børn og unge i 2020 kan se frem til nogle helt nye og anderledes tilbud, både i vores sæsonprogrammer og som events, der popper op løbende, siger Troels Lund, der er leder af Brøndby Ungdomsskole.

Ny struktur
Fra den 1. januar 2020 er Ungdoms- og Musikskolen én samlet organisation.

Organisationen indeholder desuden enhederne klub og ungemiljøer og grønne skoletjenester.

Klub og ungemiljøer dækker over ungehuset Pilegården og ungdomsklubben 1stfloor, mens Sejlerhuset, Naturskolen og Middelalderlandsbyen ligger under de grønne skoletjenester.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top