fbpx
Glostrup Forsyning afskaffer småt brændbart
gf-genbrugsplads-205.jpg
På Genbrugsstationen i Glostrup bliver Småt Brændbart-containeren udskiftet med ’Rest efter sortering’.
GLOSTRUP. Fra uge 47 kan du ikke længere smide dit affald til småt brændbart på Glostrup Genbrugsstation. I stedet skal det fremadrettet afleveres i ’Rest efter sortering’-containeren

Vi bliver hele tiden bedre til at sortere dåsen med de flåede tomater, vinflaskerne og plastikbakkerne fra resten af affaldet. Det er en udvikling, vi er rigtig glade for i Glostrup Forsyning, og som, vi kun håber, vil fortsætte. Derfor tager vi nu næste skridt på vejen mod mere og bedre sortering.
Det samme gør 18 andre kommuner, som alle er en del af Vestforbrænding, og beslutningen betyder, at man fra uge 47 ikke vil kunne finde Småt Brændbart-containeren på genbrugsstationen. Den bliver til gengæld erstattet med en ny container, der kommer til at hedde ’Rest efter sortering’.

Mindre bliver brændt
Den nye container kan indeholde alt det affald, man ikke kan sortere i de andre containere på genbrugsstationen. Det kan f.eks. være affald, som består af mange forskellige typer materialer, der ikke kan skilles ad, ringbind eller våde aviser, der ikke kan genanvendes.
Vestforbrænding, som håndterer Glostrups affald, vil sørge for, at der kommer nye skilte og information om ændringen på genbrugsstationen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top