fbpx
For 7. gang spiste Ældre Sagen sammen
ldresagen.jpg
54 havde mødt op til en hyggelig eftermiddag med fællesspisning.
VALLENSBÆK. Ældre Sagen Vallensbæk afholdt for 7. gang ”Danmark spiser sammen”, for at bekæmpe ensomhed hos ældre

Der var igen stor hygge og glade smil hos alle på Pilehavehus lørdag den 23. november. 54 havde tilmeldt sig til arrangementet ”Danmark spiser sammen”, og snakken gik fra gæsterne trådte ind ad døren, til de gik hjem. Denne gang blev der serveret andesteg og risalamande med hele 3 mandler og mandelgaver.
Efter maden var der arrangeret en quiz, hvor Nicolai Bang, som altid kommer og spiller på klaver til arrangementerne ”Danmark spiser sammen”, spillede starten på en Dansk Top melodi. Når omkvædet kom, kunne man synge med. Derefter skulle man gætte sangtitel, -skriver og årstal. Alle gættede lystigt med på alle 12 melodier.
Ved den efterfølgende kaffe blev der delt sanghæfter ud, og alle kunne her ønske en melodi. Nicolai Bang spillede melodien og alle sang med.
I Vallensbæk har man et rollatorhold på cirka 10 personer. Fire af dem var denne dag mødt op, og Winnie, som har boet på Pilehavehus i fem år og står for turene, sagde, at det var hyggeligt også at mødes her.
Et ægtepar, Solveig og Ib, kom for første gang. De kom en gang imellem på Pilehavehus både for at få lidt andet mad og møde andre. Andre havde læst eller hørt fra andre om arrangementet og var meget begejstret for dagen. Fem gæster havde været med flere gange og satte sig altid sammen for at få samværet.
Et par spurgte, hvornår næste dato var for ”Danmark spiser sammen”. De krydsede straks næste dato i april måned ind i kalenderen. Det var en succesfuld eftermiddag.
Ideen bag ”Danmark spiser sammen” er, at man håber nogle finder nye bekendtskaber ved den lejlighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top