fbpx
Døgnrapporten
dognrapporten.jpg
HELE OMRÅDET. Uddrag fra Københavns Vestegns Politis døgnrapport for uge 50 og 51

Tyveri fra varebil
VALLENSBÆK.
Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et tyveri fra en hvid Toyota Hiace varebil sket mellem fredag den 13. december klokken 15.00 og mandag den 16. december klokken 05.30 på Hyrdeengen i Vallensbæk. En rude var opbrudt, og diverse el-værktøj var stjålet. Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 43 86 14 48/114.


Sigtet for spirituskørsel
GLOSTRUP.
En politipatrulje standsede søndag den 15. december klokken 01.21 en 30-årig mand på Hovedvejen i Glostrup. Manden blev skønnet alkoholpåvirket, hvorfor han blev sigtet og anholdt for spirituskørsel samt kørt til blodprøver på Albertslund politigård. Han erkendte sigtelsen i øjeblikket.


Sigtet for kørsel uden førerret
GLOSTRUP.
Søndag den 15. december klokken 22.34 bragte en politipatrulje en 24-årig mandlig bilist til rutinemæssig standsning på Hovedvejen i Glostrup. Manden havde ikke kørekort, hvorfor han blev sigtet for kørsel uden førerret. Han erkendte i øjeblikket.


Tyveri fra lastbil
GLOSTRUP.
Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et tyveri fra en Scania R lastbil sket mellem mandag den 16. december klokken 23.40 og tirsdag den 17. december klokken 03.50 på Smedeland i Glostrup. En lås var brudt op, og diverse elektronik var stjålet. Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 43 86 14 48/114.


Tyveri fra varebil
GLOSTRUP.
Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et tyveri fra en Toyota Hiace varebil sket mellem mandag den 16. december klokken 16.00 og tirsdag den 17. december klokken 07.00 på Egeskoven i Glostrup. En rude var knust, og diverse el- og håndværktøj var stjålet. Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 43 86 14 48/114.


Tyveri fra lastbil
VALLENSBÆK.
Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et tyveri fra en Volvo FH lastbil sket mellem mandag den 16. december klokken 19.00 og tirsdag den 17. december klokken 06.00 på Jydekrogen i Vallensbæk. En dør var uaflåst, hvorfor der var skaffet adgang via denne. En palle med kaffebønner var stjålet. Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 43 86 14 48/114.


Sigtet for narkokørsel
BRØNDBY.
Tirsdag den 17. december klokken 01.17 standsede en politipatrulje en 23-årig mandlig bilist på Park Allé i Brøndby. Manden blev skønnet narkopåvirket, hvorfor han blev sigtet og anholdt for narkokørsel samt kørt til blodprøver på Albertslund politigård. Han blev ligeledes sigtet for at være i besiddelse af narko. Manden nægtede narkokørsel i øjeblikket, men erkendte at være i besiddelse af narko i øjeblikket. Den 23-årige var desuden mistænkt for at have begået indbrud i en lejlighed i Søborg og stjæle diverse kontanter, hvorfor han ligeledes blev sigtet for indbrudstyveri. Han nægtede i øjeblikket.


22-årig sigtet for narkokørsel
BRØNDBY.
Onsdag den 18. december klokken 02.30 standsede en politipatrulje en 22-årig mandlig bilist på Gammel Køge Landevej i Brøndby Strand. Manden blev skønnet narkopåvirket, hvorfor han blev sigtet og anholdt for narkokørsel samt kørt til politigården i Albertslund til blodprøver. Han nægtede i øjeblikket.


Indbrud i villa
GLOSTRUP.
Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et villaindbrud sket tirsdag den 17. december klokken 15.30 på Lærkeholm i Glostrup. Et vindue var opbrudt, og diverse kontanter var stjålet. Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 43 86 14 48/114.


Sigtet for kørsel uden førerret
VALLENSBÆK.
Torsdag den 19. december klokken 21.05 standsede en politipatrulje en 17-årig mandlig bilist på Strandesplanaden i Vallensbæk Strand. Han kørte uden førerret, hvorfor han blev sigtet for dette. Han erkendte i øjeblikket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top