fbpx
Stor profil vender hjem: De danske mestre forstærker defensiven
nyspilleribif-e1575014338682.jpg

Foto: Brøndbyernes IF

Naja Bahrenscheer er hentet til Brøndby for at styrke bredden på målmandsposten. Foto: Brøndbyernes IF
SPORT. 33-årige Theresa Nielsen, der i dag hedder Eslund til efternavn, vender hjem til Brøndby. Udover landsholdsspilleren har klubben også hentet en målmand i BSF

Efter et ophold i amerikansk fodbold er Theresa Nielsen tilbage i Brøndby.

Lørdag formiddag blev den 33-årige forsvarsspiller, der er noteret for 131 A-landskampe, præsenteret inden topopgøret mod Fortuna Hjørring.

Det er primært livet uden for fodbolden, der har trukket den erfarne forsvarsspiller hjem til Vestegnen.

– Jeg er i en alder nu, hvor der er andet i livet end fodbold. Så det at have sin omgangskreds og familie tæt på, har en større betydning nu, siger den hjemvendte profil, der efter hjemkomsten til Danmark har skiftet navn til efter Eslund.

– Jeg blev gift, inden jeg tog af sted til USA, men jeg har først kunnet skifte navn nu, lyder forklaringen på navneskiftet.

Rutineret spiller

Theresa Eslund tager en kuffert fuld af gode oplevelser hjem fra livet som fuldtidsprofessionel i udlandet.

Hun forventer, at hun vil kunne øse ud af sin erfaring på det unge, talentfulde hold, som hun bliver alderspræsident for.

– De unge spillere er superdygtige, og de har så meget potentiale. De vil gerne lære, og det er det, der for mig betyder mest, siger den 33-årige forsvarsspiller, der har skrevet kontrakt frem til sommeren 2021.

Ifølge cheftræner Per Nielsen er det en spiller fra øverste hylde, som Brøndby nu har hentet hjem.

– Hun er stadigvæk en spiller på et sindssygt højt niveau, og hun er ambitiøs og vil vinde og være den bedste. Det smitter forhåbentligt af på resten af truppen, lyder det fra cheftræneren, der også kan glæde sig over tilgangen af målmanden Naja Bahrenscheer, som klubben har hentet i BSF.

I første omgang er Naja Bahrenscheer hentet til Brøndby for at styrke bredden på målmandsposten.

– Vi har fulgt Naja i mange år, og hun er en superdygtig målmand, som kan udvikle sig og forhåbentlig også presse Katrine Abel, så de begge kan blive endnu skarpere, siger Per Nielsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top