fbpx
Ny tradition: Borgmester tænder juletræ foran rådhuset
stjernen-sættes-på-2.jpg
Det er medarbejdere fra kommunens Materielgård, der pynter juletræet med lyskæder. Borgmester Kent Magelund ser her til. Foto: Brøndby Kommune
BRØNDBY. På søndag begynder en ny tradition i Brøndby, når borgmester Kent Max Magelund (S) lader lysene tænde på kommunens juletræ på pladsen foran Brøndby Rådhus

Som noget nyt markerer Brøndby Kommune begyndelsen på december med en juletræstænding.

På søndag den 1. december kommer der lys i den cirka 10 meter høje nordmannsgran, som er stillet op på pladsen foran Brøndby Rådhus.

En enig kommunalbestyrelse besluttede den 9. oktober 2019, at Brøndby skulle have en ny festlig tradition i form af en årlig juletræstænding.

– Noget af det bedste ved julen er de mange traditioner. Og en god tradition fungerer jo som det kit, der binder fællesskaber sammen, siger Kent Max Magelund (S), der er borgmester i Brøndby.

Han får æren af at tænde de 1.200 julelys på juletræet, og ligesom i flere andre byer bliver det krydret med fællessang, hygge og musikalsk underholdning.

– Den tradition har vi manglet i Brøndby, så jeg håber at se mange juleglade Brøndbyborgere til arrangementet, siger Kent Magelund, der også glæder sig til, at julemanden kigger forbi.

Den nye tradition finder sted på søndag den 1. december foran rådhuset fra klokken 16 til 17.30. Der vil være slikposer til de første 250 børn og gløgg og æbleskiver til de første 250 voksne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top