fbpx
FN’s intenationale Handicapdag
efterårsbillede.jpg
GLOSTRUP. Da det er FN’s Internationale Handicapdag den 3. december, vil Danske Handicaporganisationer, Glostrup Afdeling, være til stede med en lille stand i Glostrup Shoppingcenter den 3. december fra klokken 15.00 af

Da det er FN’s Internationale Handicapdag den 3. december, vil Danske Handicaporganisationer, Glostrup Afdeling, være til stede med en lille stand i Glostrup Shoppingcenter den 3. december fra klokken 15.00 af.
Temaet for 2019 er børn og unge med handicap og fællesskabet. Det tema vil DH’s lokale Glostrup afdeling gerne bakke op om og håber derfor, at borgere i Glostrup vil kigge forbi standen til drøftelse af emnet samt fortælle om, hvilke erfaringer og udfordringer de oplever for børn og unge med handicap.
Alle er velkomne til at komme forbi og drøfte handicapspørgsmål, idet DH er repræsenteret i Glostrup Handicapråd, som rådgiver kommunen i handicappolitiske spørgsmål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top