fbpx
Få målt din lungefunktion
efterårsbillede.jpg
GLOSTRUP. Onsdag den 20. november fra 10 til 15 kan du få målt din lungefunktion i forhallen på Glostrup Hospital

Onsdag den 20. november fra 10 til 15 kan du få målt din lungefunktion i forhallen på Glostrup Hospital. Har du længerevarende hoste, åndenød eller pibende/hvæsende vejrtrækning? Så er det en god idé at få tjekket lungerne, da det kan være tegn på lungesygdom.
I anledning af Lungedagen kan du på Glostrup Hospital få målt din lungefunktion og få besvaret spørgsmål vedrørende din inhalationsmedicin og få tjekket din inhalationsteknik. Du kan også få en snak med en fysioterapeut, som blandt andet kan fortælle om vejrtrækningsøvelser og træning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top