fbpx
Drabsoffer set i Avedøre
2019-10-26_at_20-54-05__DSC0759x-e1575013772601.jpg

Foto: Robert Hendel

Foto: Robert Hendel (arkiv)
BRØNDBY. Københavns Vestegns Politi giver stadig kun sparsomme oplysninger i sagen om den mand, der blev fundet dræbt i Brøndby Strand i forrige uge. De søger vidner fra Avedøre

Lørdag den 16. november fandt en hundelufter en 25-årig mand dræbt ved det grønne område bag Langbjerg i Brøndby Strand. Københavns Vestegns Politi søger nu vidner, der har set den dræbte 25-årige mand fredag aften i Avedøre.

Efterforskningen har vist, at nu dræbte ankom med taxa til Avedøre Station fredag den 15. november cirka klokken 19.45 og løb gennem stationshallen og ud ved Store Hus-siden for herefter at løbe til venstre langs stien mod kanalen.

Det er politiets opfattelse, at manden efterfølgende er fortsat langs med stien ved kanalen, forbi vold-terrænet og over motorvejen til området, hvor han blev fundet dræbt.

Den dræbte beskrives som mand, 25 år, mellemøstlig af udseende, 180 cm høj, kraftig af bygning og med stort sort fuldskæg. Han var iført en grå hættetrøje med hætten trukket over hovedet, grå joggingbukser og sorte sko.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top