fbpx
Danmarksmester i karate
2019-09-08_at_15-18-02_DSC_5234x.jpg

Foto: Robert Hendel

Niklas Mussfeldt fik sølv hjemme i Glostrup og i weekenden i Odense. Foto: Robert Hendel
SPORT. Det blev til en Danmarksmester og masser af andre medaljer til Glostrup Karateklub ved stilarts Danmarksmesterskabet

I september vandt Niklas Muusfeldt på 16 år sølv ved det officielle Danmarksmesterskab i Shobu-Ippon Karate. Den præstation gentog han ved stilarts Danmarksmesterskabet i Odense.
Der var ingen foræringer i feltet, der blandt andet talte nyslåede verdensmestre fra sommerens VM i Tjekkiet, men det imponerede ikke Niklas, der efter flere hårde kampe endelig kunne hoppe glad op på podiet som nummer to. Herudover vandt Niklas også sølv i den anden disciplin Kata.

Ung Danmarksmester
Dagens længe ventede overraskelse var Luqman Saleem. Den kun 18-årige dansk-pakistaner vandt både senior klassen og Grand-Champion, hvor vinderne af samtlige klasser møder hinanden.
Som om det ikke kunne være nok, blev han også tildelt fighter-pokalen – en æresbevisning, som dommerne tildeler den deltager, der har vist størst fighterånd, bedst karate og gåpåmod i løbet af dagen.
– Trods sin unge alder har Luqman mange nationale og internationale mesterskaber i handskerne, men weekendens præstation må siges at være kulminationen på ni års karatetræning i Glostrup Karateklub, utallige elite træningssamlinger og stævner. Det bliver spændende at følge ham fremover, siger Walther Kjøng.
Dagens øvrige resultater bød på sølv til den regerende Europamester og kumite instruktør, Winnie Søndergaard, sølv til Dennis Kimchi og til Frederik Christensen i kumite og bronze til Luqmans lillebror, Ghassan i kata.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top