fbpx
Røde Kors Glostrup samlede 39.000 kr
GLOSTRUP. 35 indsamlere kunne overdrage 39.000 kroner fra Glostrup til hjælpearbejdet i Danmark og verdens brændpunkter efter en vellykket Røde Kors landsindsamling søndag i forrige uge

Det var glade og trætte frivillige fra Røde Kors i Glostrup, der søndag eftermiddag i forrige uge kunne meddele resultatet af Røde Kors indsamlingen. Fra den lokale Røde Kors afdeling, som havde knoklet med at arrangere indsamlingen, dele ruter ud til indsamlerne og tælle pengene op, er de glade for indsamlingen, der gav næste 4.000 kroner mere end sidste år.
– Jeg vil gerne sige mange tak til alle, der var med og til alle dem, der gav et bidrag til vores indsamlere. Det betyder, at vi kan fortsætte vores hjælpearbejde både her i Danmark og ude i verden, hvor der er allermest brug for det, siger Henning Richard Jensen, formand og indsamlingsleder i Glostrup.
Samlet set indsamlede Røde Kors 16 millioner kroner.
Pengene fra Røde Kors indsamlingen går til alle uden et hjem. I Danmark er det til hjemløse og voldsramte kvinder og i udlandet er det til krigsramte i Yemen og ofre for oversvømmelserne i Mozambique.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top