fbpx
Poetisk og syret aften i Kulturhuset
Stig-Møller.jpg
Itsi Bitsi tag med mig til Nepal, sang Stig Møller i Glostrup Kulturhus. Foto: Holger Pedersen
GLOSTRUP. Glostrup Kulturhus bød på gensyn med et par ikoner fra ungdomsoprøret, da Stig Møller og Peter Ingemann gav koncert

Veteranerne Stig Møller og Peter Ingemann gav koncert i Glostrup Kulturhus sammen med Jens Haack og Hans Fagt, hvor de startede langt nede i 1960’erne – dengang man talte om syret musik, flower power og pigtrådsmusik. Men gæsterne fik også nyere musik, ikke mindst takket være et virtuost saxofonspil.
”Sikke’n dejlig dag det er i dag” sang Stig Møller, mens regnen styrtede ned udenfor og løb i floder ned ad Hovedvejen. Den 74-årige veteran, der har været med i utallige sammenhænge og stilarter siden starten af 60’erne, havde lidt problemer med bentøjet og vejret, men da han først fik sig anbragt på en stol, var han lige så suveræn en guitarist og sanger som altid. Der blev lagt ud med ”Itsi Bitsi tag med mig til Nepal”, og så er vi jo tilbage i ungdomsoprørets tid og det legendariske band, Steppeulvene, som Stig Møller var med til at starte.
Lige så stor en plads i rockhistorien har revisoren og bassisten Peter Ingemann, der blandt andet er kendt fra Young Flowers og Skousen og Ingemann. ”Herfra hvor vi står”, sang sidstnævnte duo i sin tid. Aftenens veteraner er ikke længere ”unge blomster”, men de kan endnu bringe en sal i kog.
De blev godt hjulpet af de lidt yngre musikere, trommeslageren Hans Fagt og saxofonisten Jens Haack. Sidstnævnte var i sin tid sammen med brødrene Kærså med til at starte det fantastiske pop/rockband, Moonjam. Og det er netop det næste band, der kommer til Glostrup Kulturhus. Dog med en anden fremragende saxofonist, Bobby Rickett.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top