fbpx
Nabo fangede indbrudstyv
2019-09-03_at_10-59-44__DSC6636x.jpg

Foto: Robert Hendel

Foto: Robert Hendel
BRØNDBY. En østeuropæisk mand med indrejseforbud i Danmark blev tirsdag fanget på fersk gerning i et indbrud og onsdag idømt et års fængsel. Politiet leder efter en medgerningsmand

En politipatrulje rykkede tirsdag den 15. oktober kl. 19.32 ud til en anmeldelse om et villaindbrud på Grønnemarksvej i Brøndby.

En vaks nabo til villaen hørte alarmen gå, hvorfor han gik over til villaen og så to mænd gemme sig. Naboen fik tilbageholdt den ene mistænkte tyv, indtil patruljen ankom.

Den mistænkte tyv – en 33-årig mand – blev sigtet og anholdt for indbrud samt kørt til politigården i Albertslund.

Den 33-årige østeuropæiske mand blev onsdag fremstillet for en dommer, hvor han fik en straksdom. Han har tidligere været idømt indrejseforbud i Danmark, som han blev dømt for at overtræde, og han blev dømt for indbrudsforsøget.

Dommen lød på et års fængsel.

Den anden mistænkte tyv, som nåede at undslippe, beskrives som mand, ikke etnisk dansker af udseende, 20-30 år gammel, 170-175 cm. høj, almindelig kropsbygning. Hans hudfarve var hvid, han havde sort, kort hår og var iført mørkt joggingtøj.

Københavns Vestegns Politi efterforsker sagen og modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 43 86 14 48 eller 114.


1 kommentar om “Nabo fangede indbrudstyv”

  1. En vaks nabo – hørte alarmen gå … Okay ! !! Hvem tør gå ind til nabo og konfronterer sig med evt.voldelige forbrydere- ?? Jeg tør ikke – Ring til politiet -men lad være med at gå derind ! VH. Anne Regitze Petersen / Kalvehave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top