fbpx
Gør haven klar til efteråret
Folkebladet.jpg
SPONSORERET INDHOLD: Hvis du er ved at gøre haven klar til efteråret, er der flere ting at tage højde for. Det er vigtigt at trampolinen er spændt ordentligt fast, og at alle løse genstande er pakket væk.

Inden du helt pakker havemøblerne sammen, bør du vaske og tørre dem godt af. Så formindsker du risikoen for alger og grimme møbler når den nye sæson går i gang.

Nyt græs til forår
Hvis din plan er at få nyt græs næste år, kan du begynde at gøre dig klar til det nu. De planter, træer og buske du vil bibeholde, kan tages op nu og plantes i krukker så de igen er klar til nedplantning til foråret. Du kan få en ny græsplæne på flere metoder. Den nemmeste måde, er at anvende Prodana rullegræs. Sørg for at rullerne ligger lige, herved opnår du det pæneste resultat for din græsplæne. Du kan også sagtens selv så noget græs, men det tager lidt længere tid at komme frem, end rullegræs gør.

Projekter indtil foråret igen kommer tilbage
Først og fremmest skal du nyde julen med alle dem du holder af. Julebag, julemad, pyntning af huset med hjemmelavet juledekorationer, nisser, jule by og hvad der ellers hører til i den søde juletid. Start i god tid med julegaverne så du undgår julestresset. Når julen er ovre, nytåret er i gang og der atter skal ventes på foråret melder sin ankomst, bør du måske tage en tur på ferie.

Vælg og planlæg din ferie
De første par måneder på året kan være våde, kolde, snasket og bare rigtig kedelige. Nogle trænger mere end andre, til sydens sol og varme. Pak kufferterne og find all inclusive afbudsrejser. Afbudsrejser går til mange destinationer, det handler bare om at finde den destination og ferie du gerne vil på. Danskernes mest populære feriesteder er Tyrkiet, Egypten og Grækenland, hvilket ikke er underligt.

Du har sikkert hørt om Alanya som ligger i Tyrkiet. Her kan du selv opleve den smukke destination som byder på luksus, flotte og lækre byer og en værdi kulturoplevelse. Egypten tilbyder udflugter til de store pyramider, svømning med delfiner og en guidet snorkeltur. Storbyferie, sejletur til omkringliggende øer, sommer, sol, varme og et fantastisk land kan opleves i Grækenland.

Tag på ferie med familien, pak kufferterne og planlæg jeres næste ferie. Afbudsrejser er billige. Det er nemt, hurtigt og enkelt at tage af sted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top