fbpx
Gadefest i boligblokken
gadefest-40.jpg
Drenge og piger fra lokalområdet prøver kræfter med streetart i Kisumparken. Foto: Julie Humle
BRØNDBY. Der har været streetfest i Kisumparken i Brøndby Strand som kulmination på et længere forløb med en lokal, professionel kunstner

På parkeringspladsen i Kisumparken i Brøndby Strand har der været gang i slushice- og popcornmaskiner, da der blev holdt gadefest som afslutningen på et større streetart-projekt.

Sammen med den professionelle kunstner Salim Assi, der selv bor i boligafdelingen, fik en gruppe unge fra lokalområdet mulighed for at prøve kræfter med streetart.

Alle værkerne blev udstillet til festen i Kisumparken, hvor gæsterne udover de mange værker kunne deltage i en lang række kreative aktiviteter for børn og unge.

Nogle af gæsterne tog til grafittiworkshop, hvor de fik mulighed for at prøve deres kunstneriske talenter af med en spraydåse i hånden.

Festen blev arrangeret af boligafdelingen T3’s aktivitetskoordinator Julie Humle i samarbejde med Salim Assi, der i dagens anledning malede et stort gavlmaleri på en af de mange betongavle i afdelingen.

Arrangørerne havde foruden de mange kunstneriske værksteder også stablet en pannaturnering på benene, hvor områdets børn og unge ikke blot kunne spille mod hinanden men også mod den professionelle panna spiller, Mads Hansen, fra Copenhagen Panna House.

De to arrangører af streetfesten har fået hjælp udefra til projektet fra en række lokale aktører, heriblandt ungemedarbejderen fra Brøndby Strand Kirke, Lærke Maria Jepsen, Wail Alkhaldi som er pædagog i den lokale ungdomsklub Studiet og afdelingsbestyrelsen i T13.

I begyndelsen af det nye år vil der blive arrangeret endnu et streetart-forløb i stil med det, der netop har været afholdt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top