fbpx
Forskeren fortæller
efterårsbillede.jpg
VALLENSBÆK. Diabetesforeningen i Vallensbæk indbyder til foredrag med læge og forsker Christian Stevns Hansen, der er forsker på Steno

Diabetesforeningen i Vallensbæk indbyder til foredrag med læge og forsker Christian Stevns Hansen, der er forsker på Steno. Han fortæller om nye forhold som markerer tidlige tegn på risiko for at udvikle diabetisk neuropati. Han beretter også om afprøvning af nye behandlinger, der kan være lovende for forebyggelse og behandling af lidelsen. Endvidere går hans forskning ud på at undersøge sammenhængen mellem neuropati og udvikling af andre komplikationer, samt effekten af medicinske indgreb.
Foredraget finder sted onsdag den 23. oktober klokken 19.00 på Korsagergård, Vejlegårdsvej 121 i Vallensbæk. Alle er velkomne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top