fbpx
Dyr Porsche brændt af
porche.jpg
En dyr Porsche blev brændt af natten til onsdag. Foto: presse-fotos.dk
BRØNDBY. En dyr Porsche blev natten til onsdag brændt af i Brøndby Strand. Politiet efterlyser vidner

Klokken 23.30 natten til onsdag blev politi og brandvæsen kaldt ud til en bilbrand på Dyringparken i Brøndby Strand. Det var en stor sort Porsche, der var ild i. Brandvæsnet slukkede den med et højtryksrør, og ingen kom til skade, men bilen har taget alvorlig skade.

Københavns Vestegns Politi oplyser, at et vidne havde set bilen stå i flammer, hvorfor han kontaktede politiet. To andre vidner havde set to personer stå ved bilen og derefter løbe fra stedet. Københavns Vestegns Politi efterforsker sagen og modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 43 86 14 48 eller 114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top