fbpx
Arbejdsulykke koster 48-årig mand livet
arbejdsulykke.jpg
En alvorlig arbejdsulykke skete onsdag i forrige uge i Priorparken. Foto: presse-fotos.dk
BRØNDBY. Onsdag den 18. september kom en 48-årig mand ud for en arbejdsulykke. Den følgende lørdag døde han af sine kvæstelser

Onsdag i forrige uge blev en 48-årig mand klemt mellem en elektrisk gaffeltruck, som han stod på, og en industriel reol i metal. Det skete i en industribygning i Priorparken i Brøndby. Her sidder han fast og får hjertestop. En ambulance og en akutlæge kom til stedet og fik genoplivet manden, der dog stadig var i kritisk tilstand.
Lørdag døde han af sine kvæstelser. Politiet og Arbejdstilsynet skal nu kortlægge de nærmere omstændigheder ved ulykken og opklare, om der er sket en overtrædelse af arbejdsmiljøreglerne og om der derfor skal rejses en sigelse i sagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top