fbpx
Akvarel-kunst
Arctic_Fantasy_VI_50x70cm.jpg
Kunst som dette kan ses den kommende måned i Glostrup Fritidscenter. Foto: Karin Lykke Groth
GLOSTRUP. Den kommende måned er der udstilling med kunstnere Karin Lykke Groth i Glostrup Fritidscenter

Lørdag klokken 14 holder Glostrup Kunstforening fernisering i Glostrup Fritidscenter. Musikken bliver igen leveret af Henning Munk og Plumberne. Denne måneds udstiller er Karin Lykke Groth.
– Legen med vand, pensel, pigment – og mere vand – holder aldrig op. Derfor har akvarel altid været min foretrukne udtryksform. Akvarel er levende og udfordrende. Det passer min søgen efter et ekspressivt udtryk rigtigt godt. Jeg afprøver nye teknikker og farvekompositioner, når jeg maler, inspireret af pigmenternes frie leg og bevægelse i vandet. Landskabsmotivet er en tilbagevendende kilde til inspiration: Jeg maler blandt andet altid, når jeg rejser, og lader mig fange af nyt lys, nye farver og nye stemninger. Allerhelst i nordisk og arktisk klima, der passer mit temperament bedst, siger hun og fortsætter:
– Mine motiver skildrer bevægelse og stemning i nuet, øjeblikkets indtryk og skiften i landskabet. Jeg har altid et figurativt udgangspunkt i mit maleri og søger kontrasterne i mine akvareller. Mellem lys og mørke, blødt og hårdt, koldt og varmt, præcist og diffust. Jeg søger samtidig at skildre motivets sjæl – uanset om jeg arbejder med mennesker og dyr, stilleben eller landskaber. Jeg udstiller løbende i gallerier og kunstforeninger og underviser derudover i moderne akvarelteknik.
Udstillingen kan ses frem til den 3. december.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top