fbpx
Videnskab for de mindste
børnekulturfestival-1.jpg
Et af eksperimenterne i Egeparken var at lave sæbebobler. Foto: Peter Storm Hansen
GLOSTRUP. Humøret var højt trods et par kraftige regnbyger på årets Glostrup Børnekulturfestival i Egeparken torsdag i sidste uge, hvor børn og voksne fra byens daginstitutioner deltog

Trods udsigt til regn, var det en flok glade og forventningsfulde Glostrup-børn, der valfartede til Egeparken torsdag for at deltage i den årlige Børnekulturfestival. Parken var fyldt med spændende aktiviteter, og således lå alt parat til endnu en sjov kulturfest med Glostrups børn.

Omkring 500 børn besøgte festivalen, der samler børn i alderen 0-6 år fra kommunens daginstitutioner og dagplejere. Glostrup Børnekulturfestival blev i år afholdt for femtende gang, og igen i år var festivalen bygget op omkring daginstitutionernes og andre institutioners aktiviteter. Alt imens bidrog professionelle instruktører med workshops på festivalpladsen og underholdning på scenen.

Raketter og sæbebobler

Festivalpladsen åbnede kl. 10, hvor borgmester John Engelhardt bød velkommen på scenen. Og efter den traditionelle festivalsang gik aktiviteterne i gang, og et mylder af glade børn gik fra bod til bod.

I år havde festivalen temaet ”Science”, hvilket prægede mange af aktiviteterne – for eksempel en række workshops, hvor børnene kunne blæse sæbebobler, bygge måneraketter i pap, lave blomstertryk og eksperimentere med lyd. På scenen underholdt Cemira med sjove kemi-forsøg, mens børnene demonstrerede deres sangtalenter på festivalens Åben Scene.

Efter en begivenhedsrig dag lukkede festivalen ned, og de mange trætte børn tog oplevelsesmættet tilbage til institutionerne eller blev hentet af deres forældre.
Glostrup Børnekulturfestival er arrangeret af repræsentanter fra Glostrup Bibliotek, Glostrup Sogn, kommunens daginstitutioner og Center for Børn, Unge og Familier. Festivalen er finansieret af Glostrup Kommune.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top