fbpx
Veteraner blev hædret
Flagdag-Vallensbæk-2019-5.jpg
Flagdagen blev markeret foran rådhuset i Vallensbæk.
VALLENSBÆK. Vallensbæk Kommune inviterede tidligere udsendte til den nationale flagdag

Traditionen tro blev flaget ved Vallensbæk Rådhus hejst på den nationale flagdag den 5. september til fællessang fra de indbudte veteraner.

I alt 84 Vallensbæk-borgere har været udsendt på mission af Danmark til blandt andet Afghanistan, Bosnien, Cypern, Italien, Congo, Gaza og Egypten. En del af dem havde taget imod invitationen til at være med til flaghejsning og morgenmad med borgmesteren.

Borgmesteren takkede i sin tale de tidligere udsendte for deres store indsats i konfliktområder rundt omkring i verden, og derefter gik snakken rundt om bordene med at genoplive historier og anekdoter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top