fbpx
Sjove olympiske lege for unge
OL-1.jpg
Eleverne dystede blandt andet i mountainbike-ræs på bikeparken lige overfor ungdomsskolen.
VALLENSBÆK. Vallensbæks 6. og 7. klasser holdt OL med en række forskellige discipliner. Arrangementet var en introduktion til blandt andet ungdomsskolen og uddannelsesvejledningen

Fredag i forrige uge dystede Vallensbæks 6. og 7. klasser i en lang række sportsgrene og lege – lige fra mountainbike-ræs til kage-anretning.

Formålet med dagen var, at de unge kunne lære ungdomsskolens tilbud at kende – herunder juniorklub, ungdomsklub og undervisning i basisdansk. Vallensbæk Uddannelsesvejledning var også til stede.

– Det er en god måde for eleverne at møde ungdomsskolens lærere og uddannelsesvejlederne, og mange af dem ser vi igen, fordi de melder sig ind, fortæller ungdomsskolens leder Lars Elmkjær.

Man kan gå i juniorklub allerede fra 5. klasse, og fra 7. klasse kan man tilmelde sig ungdomsskolens tilbud. Vallensbæk Ungdomsskole er inde i en rigtig god udvikling med mange tilmeldte til de forskellige hold, der dækker blandt andet teater, Stand Up Paddle, klatring, computer lab og det meget populære motocross-tilbud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top