fbpx
Sæsonstart med fut i fejemøget
Den-danske-mafia.jpg
Den Danske Mafia spillede sæsonens første koncert i Glostrup Kulturhus. Foto: Holger Pedersen
GLOSTRUP. Sæsonens første koncert i Glostrup Kulturhus bød på John Mogensens hits

Glostrup Kulturhus åbnede sæsonen med et brag af en koncert med Den Danske Mafia, der spillede John Mogensens udødelige sange som rock. Salen kogte fra første riff og det var tydeligt, at alle kendte sangene. De tre musikere, Henrik Bjørn (vokal, bas), Henrik Johannessen (guitar, kor) og Michael Fast (trommer) har spillet rock i mange konstellationer, før de for en snes år siden fandt sammen i bandet John Mogensen in Rock.

Ved Glostrup Festival sidste år var Den Danske Mafia med til at lave en fest, da de fyrede den af i musikteltet. De har spillet over det ganske land både til de store festivaler, som f.eks. Smukfest, og på alle mulige spillesteder, hvor der sættes pris på en gang svedig rock. Det er også blevet til en håndfuld albums. Endnu en flot aften i Glostrup Kulturhus, og næste gang gælder det Beatles.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top