fbpx
Kunst med erobrede småstumper
Lars-Pryds-1.jpg

Lars Pryds: "Sakskøbing Sunny Shape #3 (Black Hole)", 2018. Mixed media på lærred, 140 x 100 cm. Foto: Lars Pryds

Fra på lørdag er der igen kunst i Glostrup Fritidscenter, når Lars Pryds udstiller
GLOSTRUP. Fra på lørdag er der igen kunst i Glostrup Fritidscenter, når Lars Pryds udstiller

Lørdag starter en ny sæson med kunst i Glostrup Fritidscenter. Sæsonens første kunstner er Lars Pryds og der er fernisering på lørdag fra klokken 14 til 16, hvor kunstneren vil være til stede. Der vil også være musik med Zebrass.
Lars Pryds er billedkunstner og grafisk designer. Hans billedkunstneriske værker består hovedsagelig af malerier, collager, kunstnerbøger og grafik, der har været udstillet i Danmark, Europa og USA.
– Som en urban boheme slentrer Lars Pryds rundt og øjner og opsamler nedfaldne puds- og metalstumper fra gader, der ellers pulserer af hastværk. Som styret af en stille afstandtagen til masseproduktion og forbrugerræs bærer kunstneren sine erobrede småstumper hjem til atelieret, hvor de finder nyt liv, fastholdt af akryl, lak eller tape. Det forgangnes og det forgængeliges oprindelighed bringer stumperne med sig over i værkerne, hvor der til stadighed etableres nye betydninger, skriver Lise Seisbøll, mag.art. i Pages of a Non-Existent Diary.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top