fbpx
Kan du lide at strikke?
strikkeklub.jpg
I butikken Strikkes er der hver anden torsdag strikkehold. Foto: Lone Thelke
GLOSTRUP. Ældre Sagen i Glostrup inviterer hver anden torsdag til hygge og strik i en butik i Glostrup

Det at strikke og hækle er ikke længere en vinterhobby. Unge som gamle strikker og hækler og Ældre Sagen i Glostrup har oprettet et strikkehold, hvor alle er velkomne. Det foregår i dagtimerne, så man ikke skal ud om aftenen, når det er mørkt. Man medbringer sit eget håndarbejde og så sidder man simpelthen og hygger sig i to timer.
Det foregår hos Rikke fra butikken Strikkes og der er ingen købetvang på butikkens varer. Til gengæld er der helt sikkert lidt hjælp hvis opskriften driller. Det foregår på Vibeholmsvej 20 i kælderen torsdage i ulige uger klokken 10 til 12.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top