fbpx
Indvielse af nye lokaler
efterårsbillede.jpg
GLOSTRUP. Onsdag 25. september fra kl. 19 til 21 indvier Unge for Ligeværd Storkøbenhavn, sin nye klub på Søndervangskolens SFO’s lokaler på Florasvej i Glostrup

Onsdag 25. september fra kl. 19 til 21 indvier Unge for Ligeværd Storkøbenhavn, der er en klub for voksne med særlige behov fra 18 år og opefter, sin nye klub på Søndervangskolens SFO’s lokaler på Florasvej i Glostrup.

I klubben er der mulighed for socialt netværk, hygge og samvær omkring film, sport, musik og sang. Det er også muligt at få hjælp til praktiske problemer, såsom økonomi, lejlighed, uddannelse o.lign. Alle er velkommen til at se og besøge klubben og kan få en snak om Ligeværd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top