fbpx
Huskekager og erindringsdans
HLA_3449.jpg
Foto: Heiner Lützen Ank
GLOSTRUP. Hvert år i september sætter Alzheimerforeningen fokus på mennesker med demens og deres pårørende

Hvert år i september sætter Alzheimerforeningen fokus på mennesker med demens og deres pårørende. På ældrecentrene i Glostrup Kommune er der mange beboere, der er ramt af demens eller Alzheimer, derfor deltager de aktivt i dagen, der i år er lørdag den 21. september.

Ældrecentrene vil være tilstede i Glostrup Shoppingcenter i tidsrummet kl. 11-13. Frivillige fra begge ældrecentre sælger ”huskekager” som er sponsoreret af Føtex bageren i Centret. Salget af kager går ubeskåret til Alzheimerforeningen.

Der vil være dans med beboerne fra ældrecentrene og andre, der har lyst til en sving om. Musikken er blandt andet dansktop, som beboerne kender. Det viser sig nemlig, at dans er godt til at bringe erindringerne frem.

Der vil være en af Glostrup kommunes demenskonsulenter tilstede, som kan give svar på spørgsmål, ligesom de er klar med en snak omkring demens og Alzheimers. Fra Ældrecenter Dalvangen vil aktivitetskoordinator Jeanette Thorsen være til stede. Fra Omsorgscenter Hvissinge vil frivillighedskoordinator Sabrina Hansen være tilstede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top