fbpx
Fødselsdagssang og højt hurra for Tilde
Fødselsdagssang-og-højt-hurra-for-Tilde.jpg
Tilde gemmer sig i skoven nær Vallensbæk Mose.
VALLENSBÆK. Hvis man onsdag formiddag befandt sig i området ved Tueholmsøen i Vallensbæk Mose, hvor trækæmpen Tilde står, kunne man høre fødselsdagssang og høje hurra-råb

Børn fra dagplejen og daginstitutioner i Vallensbæk var onsdag samlet for at fejre trækæmpen Tildes tre års fødselsdag. Og det var festligt.

Flag langs stierne ved Tueholmsøen førte fødselsdagsgæsterne hen til Tilde, og ved søbredden stod hun spændt og ventede. Det at blive tre år er noget helt særligt.

Der var kanelgifler til de knap 300 fødselsdagsgæster, for det hører sig til, når man holder fødselsdag og får gæster.

Tildes gaver udstilles

Efter fødselsdagssang og hurra-råb gav de mange fødselsdagsgæster gaver til Tilde. Der havde været gang i de kreative værksteder, så børnene havde kreeret mange flotte gaver.

Gaverne var blandt andet flotte tegninger, perle-armbånd, kæmpe-lange halskæder, hjemmelavede flag og en udsmykket sten. Alle de fine gaver vil blive udstillet ved Festlig Fredag på Vallensbæk Rådhus den 13. september.

Kæmperne kalder

Fejringen af Tildes fødselsdag var en optakt til Børnekulturugen i Vallensbæk, der løber af stablen i næste uge.

Hvert år i uge 37 ruller Børnekulturugen samtidig med Vestegnens Kulturuge, og i år er temaet ”Kæmperne kalder”.

Mange af børnene, der besøgte Tilde, kunne også stolt fortælle om flere af Tildes søskende, de andre kæmper på Vestegnen, som de har enten har hørt om eller besøgt. Og måske skal besøge i den kommende uges tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top