fbpx
Eksplosion i villakvarter
eksplosion.jpg
Fredag formiddag oprydning efter eksplosionen i gang. Foto: Jesper Ernst Henriksen
BRØNDBY. Natten til fredag skete en eksplosion på Svanedammen i Brøndbyvester

Kort efter midnat natten til fredag skete en eksplosion på Svanedammen i Vesterled. Politi og bomberyddere rykkede ud til vejen, hvor de arbejdede helt indtil fredag formiddag. Derefter var der betjente tilstede i området for at sikre trygheden.
Eksplosionen skete nær en villa, der tog lidt skade, da en rude blev smadret og dele af taget tog skade. Der var også skader på en bil parkeret i indkørslen.
Københavns Vestegns Politi undersøger sagen, men ved endnu ikke, hvad der eksploderede og hvorfor. Beboerne i huset er en helt almindelig børnefamilie uden forbindelse til organiseret kriminalitet. Det er derfor heller ikke politiets opfattelse, at hændelsen har forbindelse til de andre eksplosioner, der skete i sidste uge i Storkøbenhavn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top