fbpx
DM i kano og kajak
kajak.jpg
Foto: Vallensbæk Kano & Kajak Club
VALLENSBÆK. I weekenden er der DM i kano og kajak på langdistance i Vallensbæk. Det bliver to dage med masser af konkurrencer og seværdig action for publikum

Vallensbæk Kano & Kajak Club er vært for Danmarksmesterskaberne i maraton kano og kajak. De afvikles lørdag den 21. september fra klokken 9.30 til søndag den 22. september klokken 15.30. Alle konkurrencer starter i Ringebæk Sø og foregår derudover på Stubbe Sø og i Vallensbæk Havn. Mellem Ringebæk Sø og Vallensbæk Havn skal roerne løbe med kajakkerne, hvilket giver masser af action og gør konkurrencerne spændende at følge for publikum.

Det er ikke kun medaljer, der er i spil til mesterskaberne. Danmarksmesterskaberne udgør også den endelige udtagelse til Verdensmesterskaberne i Shaoxing, Kina til oktober.

Og her har Vallensbæk Kano & Kajak Club flere roere, der er med i opløbet til udtagelse. Roernes kajakker har længe været undervejs i transporten til Kina, så nu bliver det spændende, om de endelige billetter til Verdensmesterskaberne kan indløses for de potentielle deltagere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top