fbpx
Bortført i bagagerum og tæsket på grund af gæld
2019-09-03_at_10-59-44__DSC6636x.jpg

Foto: Robert Hendel

En 23-årig blev i sidste uge bortført og slået og sparket. Politiet har indtil videre anholdt seks mand i sagen. Foto: Robert Hendel
BRØNDBY. En 23-årig mand blev sent tirsdag aften udsat for tæsk, da han blev bortført i bagagerummet på en stjålet bil. Politiet har anholdt flere mænd i sagen

Det er angiveligt en dummebøde på 100.000 kroner, der er årsag til, at en 23-årig mand sent tirsdag aften blev bortført, slået og sparket i Brøndby.

Ifølge anklageren er flere mænd blevet anholdt i sagen. Fire af dem blev onsdag eftermiddag fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Glostrup, hvor anklagemyndigheden gjorde krav på varetægtsfængsling.

– De blev sigtet for frihedsberøvelse og røveri. Frihedsberøvelsen fandt ifølge sigtelsen sted i tidsrummet mellem klokken 21 og 02 sent tirsdag aften, hvor den unge mand blev puttet ind i bagagerummet på en bil, fortæller anklager Cecilie Kronborg fra Københavns Vestegns Politi til B.T.

De fire anholdte blev derudover sigtet for to røveriforhold, idet en anden forurettet ifølge anklageren blev truet til at udlevere sin bil til de fire gerningsmænd, der efter grundlovsforhøret blev varetægtsfængslet i to uger.

På Twitter oplyste anklagemyndigheden i løbet af lørdagen, at yderligere to er anholdt i forbindelse med sagen.

Ifølge B.T. foregik grundlovsforhørene for lukkede døre. Det er derfor på nuværende tidspunkt ikke muligt at vide, hvorfor den 23-årige mand skulle have fået en dummebøde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top