fbpx
Borgmester sagde tak
2019-09-05_at_09-46-43__DSC6704x.jpg

Foto: Robert Hendel

Pia Mølleskov var en af de veteraner, der blev hædret på rådhuset i Brøndby i forbindelse med årets flagdag. Foto: Robert Hendel
BRØNDBY. Borgmesteren i Brøndby sagde torsdag morgen tak til de borgere, der har været udsendt på internationale missioner i den danske stats tjeneste

Den femte september flages der over hele landet til ære for alle dem, der har været udsendt på internationale missioner for Danmark.

Sådan var det også i år, da Brøndby-borgmester Kent Max Magelund (S) tog imod de veteraner, som havde mulighed for at komme forbi rådhuset til morgenmad.

En af dem var borgmesterens kollega i kommunalbestyrelsen, Per Jensen (S).

– For mig betyder det meget. Min søn kom hjem den 6. august fra Kabul i Afghanistan, hvor han har været udsendt. Så nu er jeg ikke kun én, der selv har været udsendt, men også pårørende, siger Per Jensen, der også er formand for Social- og Sundhedsudvalget i Brøndby.

Han var udsendt ad to omgange for mange år siden. Først halvandet år på Cypern, og dernæst i Iran efter den første golfkrig, hvor han var med til at hjælpe de kurdiske flygtninge.

– Det betyder meget, at man vil påskønne den indsats, der for nogen har betydet, at det har været svært at komme videre her i livet, men for langt de fleste betyder, at det er en oplevelse for livet, som har givet en masse gode venskaber og oplevelser, siger han.

Også Pia Mølleskov, der var udsendt i Irak i 2007 sætter stor pris på anerkendelsen af de Brøndby-borgere, der har sat livet på spil og ydet en indsats i verdens brændpunkter.

– Tilbage i 2007, hvor jeg var udsendt, var der ikke noget arrangement, andet end ved det regiment, man var ude med. Så det, at man bliver inviteret op på sin kommune i dag, og bliver anerkendt på den måde, det betyder rigtig meget, siger Pia Mølleskov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top