fbpx
29-årig kvinde anholdt efter knivoverfald på ung mand
retten_i_glostrup.jpg

Foto: Robert Hendel

En 29-kvinde blev fredag eftermiddag varetægtsfængslet efter et grundlovsforhør ved Retten i Glostrup i forbindelse med et knivoverfald i Gillesager dagen forinden. Foto: Robert Hendel
BRØNDBY. En ung mand blev torsdag eftermiddag ramt af knivstik i Brøndbyøster. En 29-årig kvinde er blevet anholdt og varetægtsfængslet i sagen

Torsdag eftermiddag rykkede Københavns Vestegns Politi massivt ud til Gillesager i Brøndbyøster.

Her var en ung mand blevet ramt af knivstik, og han blev efterfølgende kørt på hospitalet. Senere på eftermiddagen oplyste Københavns Vestegns Politi på Twitter, at den forurettede var umiddelbart uden for livsfare.

I flere timer var politiet til stede i området omkring Gillesager i den ende af vejen, der vender mod Brøndbyøster Torv, hvor der blev foretaget tekniske undersøgelser og afhørt vidner.

Allerede fredag formiddag kunne Københavns Vestegns Politi anholde en 29-årig kvinde, som er mistænkt i sagen.

Kvinden blev sent på eftermiddagen varetægtsfængslet i fire uger efter at være fremstillet i et grundlovsforhør, der foregik for lukkede døre af hensyn til den videre efterforskning i sagen. Der er desuden nedlagt navneforbud, oplyser anklageren ved Københavns Vestegns Politi.

Det er derfor sparsomt med oplysninger, men anklageren kan dog oplyse, at den 29-årige kvinde er blevet sigtet for grov vold.

Ifølge Folkebladets oplysninger er kvinden mistænkt for at have kastet en kniv i ryggen på offeret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top