fbpx
Vestegnens største motionscykelløb
målstregen.jpg
Målstregen kommer til at ligge ved Glostrup Hallen, hvor vejen bliver afspærret. Foto: sportsaktiviteter.dk
GLOSTRUP. Igen i år samles over 600 cykelentusiaster, når der skal cykles Tour de Vest, med start og mål ved Glostrup Hallen. Det sker søndag den 1. september, med første startskud kl. 10.00

Søndag i næste uge triller Tour de Vest igen. Der vil som altid være noget for enhver smag og niveau, for der bydes på motionscykelløb, både til dem der vil cykle langt, men også til dem, der bare vil hygge sig.
Den lange distance er på 122 km og bringer deltagerne et godt stykke nord på og op og runde Gørløse og tilbage via Jyllinge og Store Valby, inden de rammer målstregen igen ved Glostrup Hallen.
Der er også en mellemdistance på 68 km, som også er en rigtig fin rute, der fører deltagerne op til Gundsømagle og samme tur tilbage som deltagerne på den lange distance.
Til dem, der bare gerne vil cykle stille og roligt og hygge sig med venner og familie, så er der rig mulighed for det på 27 km distancen. Her kommer deltagerne ud omkring Vestskoven og får sig en rigtig skøn natur cykeltur. På den korte rute cykles der hovedsageligt på cykelstier.

Servicevogn og fejeblad
Arrangørerne af Tour de Vest bestræber sig meget på at lave et motionscykelløb, hvor deltagerne får et rigtig godt løb og en god oplevelse hele vejen igennem.
Derfor har de også sørget for at der er både race marshalls, mekaniker servicevogn, fejeblad og nødbehandler vogn med ude på de to lange ruter.
På alle tre distancer er der depoter, hvor deltagerne kan få vand, bananer, chokolade og barer, så de får energi til at cykle videre.
Ved målområdet får deltagerne ægte cykelløbsstemning, for de sidste 200 meter af Stadionvej er lukket af og lavet om til opløbsstrækning. Det betyder god stemning og masser af mennesker. Der er selvfølgelig også præmier og pokaler til de hurtigste herrer og damer på alle tre distancer.

Konkurrence: Vind startnummer til Tour de Vest
Folkebladet og Tour de Vest udlodder i samarbejde 20 startnumre til Tour de Vest på en valgfri distance.

Alt du skal gøre er at svare på følgende:

Hvilken skole, i Folkebladets område, kunne i fredags fejre 50-års jubilæum?

Send dit svar til konkurrence@folkebladet.dk. Skriv dit navn og adresse i mailen og hvilken distance, du gerne vil køre.
Konkurrencen er kun for beboere i Folkebladets område. Er I flere fra samme husstand, der gerne vil deltage, må I gerne sende et svar hver. Vi skal have dit svar senest mandag den 26. august klokken 12. Vinderne får direkte besked. Vindernes navne bliver videregivet til Tour de Vest, så de kan udlevere gevinsten. Derefter bliver alle navne og adresser slettet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top