fbpx
Underholdende operettetur i båd
ldresagen-beskåret.jpg
På kanalbåden blev der sunget kanal-arier. Foto: Ældre Sagen
VALLENSBÆK. Ældre Sagen i Vallensbæk var i forrige uge på en underholdende operettetur med båd

Den 8. august fik 25 medlemmer af Ældre Sagen i Vallensbæk noget af en oplevelse. Fra Gl. Strand ved Christiansborg sejlede de med Operettebåden.
Båden havde ikke sejlet mange meter, før sopranen Lisbeth Kjærulff og tenoren Bo Kristian Jensen åbnede for ”sluserne” med de skønneste arier og operettesange. Det var både fra Flagermusen, Léhars Volgasang – Lady og Vagabonden, Mary Poppins og Sommer i Tyrol m.fl. Afslutningsvis et fantastisk potpourri. Der var tungesmæld, kanal-arier og vokalblær for alle pengene. Både Lisbeth og Bo skiftede kostumer ind imellem. Pianist og konferencier Jacob Beck var specielt underholdende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top